Vivodent

 VIVODENT e o echipa de profesionisti care cauta in permanenta sa fie la curent cu ultimele cercetari si metode de tratament, participand la cursuri si congrese internationale.

Ne specializam in continuu pentru a oferi servicii stomatologice de calitate pacientilor nostri. Credem in utilizarea tehnologiilor moderne care permit obtinerea rezultatelor de exceptie in domeniul stomatologic.
Istoria fondarii CS VIVODENT incepe cu anul 1989 cu denumirea de Dants, mai tirziu redenumit ca Dentis, iar mai apoi in 1995 sa fie inregistrat cu numele VIVODENT
de la VIVO - (Viata) unui dinte.
 
  In prezent este un centru stomatologic de performanta care pune la dispozitie cele mai moderne tehnologii si materiale pentru a va ingriji sanatatea intr-o atmosfera calma de maxim confort.
“VIVODENT” este clinica ce abordeaza solutia moderna de specializare a medicilor pe etape specifice tratamentului. Aici veti beneficia de tratamente la cele mai inalte standarte. 
 
Vivodent dispune de 5 cabinete ce permit tratarea simultana a pacientilor oferind toata gama de servicii: 
 
*diagnostic radiologic digital-panoramic si sectorial;tratament; protezare; restaurari dentare; chirurgie si implantologie; ortodontie; profilaxie si inalbirea dintilor.
 
 Cabinetele sunt dotate cu tehnica medicala si instrumentariu din cele mai complexe. Toate dispun de :
 camere intraorale - ce permit o excelenta vizualizare a situatiei clinice, atit de catre medic cit si de pacient,
sistem computerizat centralizat care permite dezbaterea unor situatii clinice intre cabinete.
Clinica este dotata si cu o sala speciala  de sterilizare care permite efectuarea lucrului in conditii de maxima igiena folosind preparate de la firma  OCC Elvetia 
 
Clinica mai dispune de:
Cabinet radio digital complex cu o doza mult mai mica de radiatie, evitind orce deplasare in afara clinicii.
Laborator dentar - pentru confectionarea protezelor dentare de calitate
Un alt gen de activitate este importul si distribuirea de tehnica medicala, materiale si instrumentariu din UE, Japonia, Rusia...
 
Odata ce veti pasi pragul nostru veti fi intampinati de o atmosfera calda si eleganta a salii de asteptare.Noi avem grija de sanatatea d-voastra prin tratamentele pe care le oferim, cit si prin masurile stricte de igiena si sterilizare. 
Clinica noastra este situata in centrul capitalei pe str. Bucuresti 13/1. Puteti ajunge la noi fie cu transportul in comun, (microbusele 115, 175, 154) fie cu masina personala dispunem de loc de parcare .
 

Partenerii nostrii